Maatregelen Ortageo vanwege het Coronavirus

Steeds meer landen, bedrijven en personen worden geraakt door het coronavirus. Ook wij ontkomen hier niet aan. De gezondheid van onze medewerkers, de dienstverlening aan u en de continuïteit van ons bedrijf staan voor ons voorop. Vandaar dat wij een aantal maatregelen getroffen hebben.
 
Wij voeren onze werkzaamheden nog steeds uit. Wel zijn we op een aantal vlakken anders gaan werken. Omdat dit wellicht ook van invloed is op u of uw organisatie lichten wij u in:

  • Onze kantoren in Almelo, Weurt, Oud-Beijerland en Rolde zijn geopend maar wij ontvangen hier geen klanten en relaties meer. Ook afspraken met onze relaties buiten kantoor zijn verzet of opgeschort. Wel kunnen onze medewerkers met u vergaderen via telefoon of Teams.
  • Een deel van onze medewerkers werkt thuis, een ander deel is aanwezig op kantoor. Ons kantoor is tijdens kantooruren ook gewoon bereikbaar, u kunt dan onze algemene nummers bellen (Almelo/Rolde 0546-532074, Weurt 024-3975762, Oud-Beijerland 0186-745420) waarna u wordt doorverbonden met een van onze collega’s. Zij zijn ook rechtstreeks te bereiken op hun mobiele nummer.
  • Voor onze kantoren hebben wij speciale voorzorgsmaatregelen getroffen op gebied van hygiëne en toegang. Daarnaast werken onze medewerkers in aparte ruimten, dan wel op gepaste afstand van elkaar.
  • Onze buitendienstmedewerkers verrichten hun werkzaamheden zoveel mogelijk op de normale wijze. Om besmetting en verspreiding te voorkomen gelden ook voor hen aangescherpte regels op gebied van hygiëne en omgang.

Samen met onze medewerkers zetten wij ons er volledig voor in om te zorgen dat uw projecten correct en op tijd worden uitgevoerd en geleverd. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij hier altijd volledig in slagen gezien de huidige, zeer bijzondere, omstandigheden. Hierbij zijn wij ook afhankelijk van toeleveranciers. Zo werken laboratoria in ploegendienst waarmee men probeert de leverantie van de analyses te borgen, maar waardoor wel enige vertraging kan ontstaan in de levertermijn. Treden er binnen úw organisatie belangrijke wijzigingen of vertragingen op die van invloed zijn op ónze werkzaamheden, wilt u ons daarover dan ook snel informeren?
 
Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Lees onze 8 tips om mee aan de slag te gaan nu het op veel plaatsen wat rustiger is.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

Neem contact op