Adviseur Bodem

Justin Willemsen

“Ik zocht destijds naar een studie waar de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie kon combineren. Tijdens de open dag werd duidelijk dat de opleiding Milieukunde aan de HAS in Den Bosch precies deze combinatie was én duurzaamheid kreeg veel aandacht. Na een kijkje in het Milieulab, de Kas en een presentatie van de globale inhoud van de opleiding had ik al besloten: ‘Hier ga ik voor’.”

Ogen goed de kost gegeven tijdens stage

In het derde jaar van zijn opleiding Milieukunde liep Justin 20 weken stage bij Ortageo: “Hierbij heb ik mijn ogen goed de kost gegeven, daar kreeg ik gelukkig ook alle kansen voor. Van inzage in historische stukken over afval storten tot het plaatsen van boringen en peilbuizen. Ik mocht het allemaal zien en doen. Na mijn studie ben ik eerst ergens anders aan de slag gegaan om na 5 jaar weer terug te komen bij Ortageo.”

De juiste weg vinden

Als Adviseur Bodem bekijkt Justin wat opdrachtgevers nodig hebben voor een bepaalde werkzaamheid of voor een project. Justin legt uit: “Dat verwoord ik in een offerte en na goedkeuring zet ik de resultaten van het veldwerk en analyses om naar een advies. Voor mij is het werkveld en de dynamiek het leukste. Qua grondverzet, nieuwbouw en infrastructurele werken gebeurt er immens veel in de bodem. Om slechts een paar voorbeelden te noemen: funderingsherstel, leggen van kabels en leidingen, bodemenergiesystemen, hergebruik van grond. Bij al deze onderdelen moet er ‘iets’ met de bodem. Daarin de juiste weg vinden met je opdrachtgever en het team van Ortageo geeft mij energie!”

Jouw mening telt

Wat maakt het werken bij Ortageo zo leuk? Justin: “Naast het werkplezier heeft iedereen bij Ortageo een goede mindset en is bereid je te helpen. Je krijgt verantwoordelijkheid en naar jouw mening of nieuwe ideeën wordt geluisterd. Dat maakt Ortageo voor mij een fijne werkgever.”

Laten we kennismaken!

Werk je graag samen met anderen aan mooie projecten? Dan ben je zeker op je plek bij Ortageo. Onder het genot van een kop koffie of thee hoop ik binnenkort kennis met je te maken! ☕


Marije Wenneker

Marije Wenneker

HR medewerker
hr@ortageo.nl
06 58026665

Bekijk onze uitgelichte vacatures