Werken bij Ortageo

Elke dag is anders

Werk samen met ons aan een veilige omgeving om in te bouwen, wonen en werken.

Plezier in je werk én met je collega’s

Wil jij elke dag met plezier naar je werk? Wij zoeken nieuwe, energieke collega’s die graag integrale vraagstukken rond bodem, water, milieu, geotechniek en asbest oplossen. We werken veel in teamverband in een open bedrijfscultuur. Met ons inlevingsvermogen en technische expertise zorgen we voor een doordacht advies gericht op werkbare oplossingen voor onze opdrachtgevers. We geven ondersteuning bij bepaalde onderdelen van een project of coördineren het hele traject van begin tot eind.

Binnen Ortageo krijg je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Door de informele werksfeer voelen collega’s zich snel bij ons thuis. Plezier in je werk en met je collega’s vergroot de onderlinge saamhorigheid en effectiviteit. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten waar alle vestigingen en teams bij betrokken zijn.

Wat kom jij tot op de bodem uitzoeken?

Ons onderzoek en advies kent vele kanten. Onze integrale benadering waarin samengewerkt wordt tussen de verschillende werkvelden maakt het werk elke dag weer anders. Binnen welk werkveld ga jij jouw expertise inzetten?


Collega’s aan het woord

Het succes van Ortageo zit in onze collega’s die een team vormen en waarde leveren aan onze klanten. Het zorgen voor een betere leefomgeving zit in ons DNA, en is dan ook een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Dagelijks zetten onze medewerkers hun kennis en kunde in ter verbetering van de leefomgeving. Ze zijn betrokken bij bijzondere projecten en initiatieven in de breedste zin van het woord.

Ben je benieuwd hoe het is om bij Ortageo te werken? Lees hieronder de verhalen van onze collega’s.


Max

Miriam, adviseur milieukundig bodemonderzoek

Waar wij voor staan

Persoonlijke groei

Groei

Wij zijn een groeiend bedrijf in een dynamische werkomgeving met veelzijdige en interessante projecten. Er is dan ook volop mogelijkheid voor ontwikkeling, afhankelijk van jouw talenten en ambities. We delen onze kennis en alle medewerkers zijn bereid elkaar te helpen als dat nodig is.

 

werkbalans

Een gezonde werkbalans

We willen dat iedereen het werk met plezier uitvoert. Naast de mogelijkheid voor hybride werken zorgen we voor een fijne werkplek, lekkere vers gemalen koffie en elke week vers fruit. In de pauzes lunchen we samen of maken een wandeling. Vrijdagmiddag proosten we op weer een geslaagde werkweek. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige personeelsuitjes.

Geschiedenis Ortageo

Jarenlange ervaring

In het jaar 2000 is Ortageo gestart als milieukundig adviesbureau met drie medewerkers. Inmiddels zijn wij na enkele bedrijfsovernames uitgegroeid tot een veelzijdig ingenieursbureau met ruim 60 medewerkers verdeeld over vier locaties in Almelo, Weurt, Oud-Beijerland en Rolde.

Meerwaarde

Meerwaarde voor jou en voor de opdrachtgever

Met ons inlevingsvermogen en technische expertise zorgen we voor een doordacht advies gericht op werkbare oplossingen. We geven ondersteuning bij bepaalde onderdelen van een project of coördineren het hele traject van begin tot eind. Voor onze medewerkers is er dan ook ruimte om te ontwikkelen en te groeien, zodat de meerwaarde nog groter wordt.

Stage- en afstudeermogelijkheden

Of je nu een (v)mbo-, hbo- of wo-opleiding volgt, wij hebben regelmatig interessante stage- of afstudeermogelijkheden in Almelo, Weurt (Nijmegen), Gouda en Rolde (Assen). Je krijgt uitstekende begeleiding, werkt samen met ervaren professionals en mag natuurlijk meedoen aan de activiteiten die we organiseren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Neem contact op

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Wij voldoen aan de eisen van het SBB om als leerbedrijf leerlingen in de praktijk op te leiden tot een beroep. Deze erkenning is voor ons een belangrijke bevestiging dat wij in de kwalificatiedriehoek van school-SBB-leerbedrijf onze rol goed vervullen en leerlingen adequaat voorbereiden op de arbeidsmarkt.

www.s-bb.nl