Over Ortageo

Ingenieurs ruimtelijke leefomgeving

Een veilige omgeving om in te bouwen, wonen en werken.

Ortageo is een toonaangevende omgevingsadviseur op het gebied van bodemonderzoeken en -saneringen, partijkeuringen, geotechniek, geohydrologie, ontplofbare oorlogsresten, asbestinventarisaties en duurzaamheidsoplossingen.

Omgevingsrisico’s beheersbaar

Wij maken omgevingsrisico’s beheersbaar bij bouw-, infra- en sloopprojecten. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor onafhankelijk onderzoek, praktische adviezen en een deskundige begeleiding. Ze onderscheiden zich door hun inlevingsvermogen en onafhankelijkheid. We willen dat ze hun werk met plezier uitvoeren. Daarom zorgen we voor een fijne werkplek en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Midden in de leefomgeving

Ortageo staat midden (orta) in de leefomgeving (geo=wereld). We zijn ontstaan uit de bedrijven Envita, Lankelma-Almelo en Explovision. Door deze samenvoeging kunnen we een totaalaanbod bieden bij de beheersing van omgevingsrisico’s. Met vestigingen in Almelo, Weurt (Nijmegen), Gouda en Rolde (Assen) is Ortageo in heel Nederland dichtbij. Onze opdrachtgevers zijn overheden, projectontwikkelaars, aannemers, constructeurs, woningcorporaties, investeerders, architecten en particulieren.

Wij zijn experts in:

Duurzaamheid

Maar we doen veel meer dan dat: onze medewerkers zijn betrokken bij vele projecten en initiatieven op het gebied van duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Het zorgen voor een betere leefomgeving zit in ons DNA, en is dan ook een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Dagelijks zetten we onze kennis en kunde in om adviezen ter verbetering van de leefomgeving te geven.

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

Neem contact op