CO2-beleid

Verbetering van de natuur en het klimaat

CO2-beleid

Als toonaangevende omgevingsadviseur doen wij voor onze opdrachtgevers onder meer onderzoek en geven advies voor energietransitie en onderzoek naar verschillende milieubelastende stoffen. Wij willen niet alleen duurzaamheidsoplossingen bieden aan opdrachtgevers, maar als organisatie zelf ook met ons CO2-beleid een bijdrage leveren aan de verbetering van de natuur en het klimaat.

CO2-prestatieladder

Wij streven ernaar om elk jaar de CO2-uitstoot verder te reduceren. Een van de stappen hiervoor is het gebruik van de CO2-Prestatieladder van de SKAO (Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen).

Reductiedoelstellingen

De CO2-Prestatieladder zorgt ervoor dat wij al onze CO2-emissiebronnen hebben geïnventariseerd en vastgelegd in een CO2-Footprint. Met deze kennis zijn de reductiedoelstellingen voor een periode van drie jaar bepaald.

Downloads


Greenlead

Greenlead is een integraal ingenieursbureau in Nederland dat energievraagstukken als een systeem benaderd, door opwek- en opslagmogelijkheden voor energietransitie te combineren. Hiervoor werkt Greenlead in een nauw netwerk samen met specialistische disciplines, waaronder Ortageo.

Stichting Anpak'n

Stichting Anpak’n is een burgerinitiatief ontstaan door een aantal burgers die zich betrokken voelen bij het sociaal domein. De stichting, waar Ortageo partner van is, zet zich in om duurzaamheid binnen de samenleving te bevorderen, met als ultieme doel een zelfvoorzienende samenleving.

 

Meer over