Ontmoet ons op de Vakbeurs Openbare Ruimte

Ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van (semi)openbare ruimte

Vakbeurs Openbare Ruimte

Openbare ruimte is urgenter dan ooit. Duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, gezondheid, enzovoorts. De lijst is onuitputtelijk. De toekomst van onze gedeelde leefomgeving is elke dag in het nieuws. Voor iedereen die beroepsmatig verbonden is met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, vindt op 27 en 28 september 2023 de 19e editie van de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is dé verzamelplek voor alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare en semi-openbare ruimte.

Direct toepasbaar aanbod

Op de beursvloer vindt u een compleet aanbod van producten, diensten, kennis en innovaties, die u direct toe kunt passen bij toekomstige projecten. Mis het dus niet! Ontdek wat de markt te bieden heeft, spreek vakgenoten en volg lezingen door specialisten.

Wij ontmoeten u graag!

Ortageo is dit jaar voor het eerst op de Vakbeurs te vinden in hal 4, stand 4.4.55. ­Onze collega’s laten u graag onze mogelijkheden op het gebied van onder meer geohydrologisch onderzoek zien.

Ook vertellen wij u graag over de nieuwste ontwikkelingen en wijze waarop wij u kunnen ondersteunen met integraal omgevingsadvies en de nieuwste ontwikkelingen.

Kom ook en reserveer alvast uw toegangsbewijs

📅 27 en 28 september 2023, van 09.00 uur tot 16.00 uur
🏬 Jaarbeurs Utrecht, hal 4, stand 4.4.55
🎫 Registreer online voor een gratis toegangskaartHeeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

Neem contact op